Yoo Jae Suk Is Going to be a Father

20090917_grasshopperbaby_main

tau dong tentang MC gokil yang atu nee…ajusshi ini jadi MC di Family Outing bareng ma Daesung Big Bang. baru” nee dapet kabar kalo Yoo Jae Suk sama istrinya Na Kyung Eun bakal mu punya baby…wuaaahh..penasaran deh..

Yoo Jae Suk and wife Na Kyung Eun are going to have a baby this coming April! With the release of their baby news, people have started to wonder who the baby will look like.

It has been more than a year since the two got married in July 2008 and now Na Kyung Eun is pregnant! She has been pregnant for 3 months and it has been reported her and her baby are healthy.

Yoo Jae Suk’s company, D.Chocolate, said, “Na Kyung Eun is only in her first trimester of her pregnancy so no one knows about the news except her family until now. She’s resting now with Yoo Jae Suk and family who are all very happy.”

We will have to wait to see who the baby looks like because for now all we have is a morphed photo of what the baby could look like from the Fantasy Couple episode that aired in December 2007.

Yoo Jae Suk once said to the public, “If my baby is going to be a daughter, I want her to look like my wife.” I guess that seems reasonable.

Netizens have said, “I really wonder who the baby will resemble.” and “The baby has an MC father and an announcer mother, the baby will be a great speaker!”

Yoo Jae Suk dan istri Na Kyung Eun akan punya bayi ini datang bulan April! Dengan rilis berita bayi mereka, orang-orang sudah mulai bertanya-tanya siapa bayi akan terlihat seperti.

Sudah lebih dari setahun sejak dua menikah pada Juli 2008 dan sekarang Na Kyung Eun hamil! Dia telah hamil selama 3 bulan dan telah dilaporkan dan bayinya sehat.

Yoo Jae Suk perusahaan, D. Chocolate, berkata, “Na Kyung Eun hanya di trimester pertama kehamilannya sehingga tidak ada seorangpun yang tahu tentang berita kecuali keluarganya sampai sekarang. Ia sedang istirahat sekarang dengan Yoo Jae Suk dan keluarga yang semuanya sangat bahagia. ”

Kita akan harus menunggu untuk melihat siapa bayi tampak seperti karena untuk saat ini semua yang kita miliki adalah foto bermetamorfosis apa bayi bisa terlihat seperti dari Pasangan Fantasy episode yang ditayangkan pada bulan Desember 2007.

Yoo Jae Suk pernah berkata kepada publik, “Jika bayi saya akan menjadi seorang putri, aku ingin dia terlihat seperti istri saya.” Saya rasa itu tampaknya masuk akal.

Netizens telah berkata, “Aku benar-benar ingin tahu siapa bayi akan menyerupai.” dan “memiliki Bayi MC seorang penyiar ayah dan ibu, bayi akan menjadi pembicara yang hebat!”

jadi penasaran sama babynya…apa bakal lucu en pinter ngomong kayak bapaknya yuaaa???yaudah deh…selamata ya buat pasangan bahagia ini…semoga hamilnya lancar dan bayinya sehat…amieeennn…
^^

cr: allkpop

2 responses to this post.

  1. Generally I do not post on blogs, but I would like to say that this post really forced me to do so, Excellent post!

    Reply

  2. Hey, I found your blog in a new directory of blogs. I dont know how your blog came up, must have been a typo, anyway cool blog, I bookmarked you. 🙂 🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: