Jaebeom’s Final (?) Performance with 2PM

sebenernya gue sedih banget kalo britaiin nampyon yang atu nee…TT__TT…

20090912_2pm_572

Many have been anticipating the official footage release of the Incheon Korean Wave Festival 2009, which took place last Saturday on the 5th. MBC has finally aired the footage today in place of Music Core.

Sadly, who knew that 2PM’s performance of their 2009 hit songs, Again & Again and I Hate You that day would be their last performance all together… as seven, as one. Ok, Nichkhun wasn’t around on that night because he had some CF matters in Thailand.

But as things stand, Jaebeom is not with 2PM now. But who knows what will happen in future, we can only hope for the best.

This performance will definitely be memorable for all those who have walked with the magnificent seven through their hardships and struggles since the Hot Blood days. Check out their final, bittersweet performance, as the original 2PM, below.

Banyak telah mengantisipasi rekaman rilis resmi dari Korea Incheon Wave Festival 2009, yang berlangsung Sabtu lalu pada tanggal 5. MBC akhirnya disiarkan rekaman hari ini di tempat Musik Core.

Sayangnya, yang tahu bahwa kinerja 2 dari lagu-lagu hit mereka 2009, Lagi & Lagi dan I Hate Anda hari itu akan menjadi kinerja yang terakhir mereka bersama-sama … sebagai tujuh, sebagai salah satu. Ok, tidak di Nichkhun pada malam itu karena ia memiliki masalah CF di Thailand.

Tetapi sebagai hal yang berdiri, tidak dengan Jaebeom sekarang 2. Tapi siapa yang tahu apa yang akan terjadi di masa depan, kita hanya bisa berharap untuk yang terbaik.

Kinerja ini pasti akan terlupakan bagi semua orang yang telah berjalan dengan megah tujuh melalui kesulitan dan perjuangan sejak Popular Darah hari. Check out terakhir mereka, kinerja pahit, seperti aslinya 2, di bawah ini.



5220_1040472232372_1842566590_89275_6712411_n

huhuhuhuuuu…apakah ini terakhir ngeliat jae???gg mauuuuuuuuuuu………….TTT__TT

5220_1040372629882_1842566590_89029_5253439_n

look and see…mereka tuh harus 7 orang..2PM=7…7-1=0…gg da artinya…oh, jae plis come back…..i need u..hottest need u..liat tanpa khunnie yg gg bs hadir aja dah kurang..apa lagi tiap ada 2PM hanya br6?? 2PM not alive without jae…

demen bgd sih lo buat gue nangis trus-trussan…TTTT__TTTT

oppa plis come back….ksihan khunnie gg bs hadir krn masalh cfnya…cepet selesai ya maass..^^

cr:allkpop.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: