SM Town new album

o0500050010230789371

wah sepertinya sudah banyak yang dengan tentang album baru summer SM Town 2009 yah??

yap siapa sih yang nggak kenal SM Entertaiment? yang telah banyak mengeluarkan artis-artis ternama. SM E sendiri sering banget bikin album dengan judul SM Town.
nah untuk album summer 2009 ini cuma ada tiga boyband tampan yang mengisi.
siapa????
– Dong Bang Shin Ki
– Super Junior
– SHINee

Tracklist:
01 – SM Town (DBSK, Super Junior, SHINee) – Seaside
02 – DBSK – 12시 34분 (Nothing Better) [Released on 09.08.14]
03 – Super Junior – 카니발 (Carnival)
04 – SHINee – Scar

gw sekarang mau ngasih link wad yang mau download

– Dong Bang Shin Ki, Super Junior, SHINee – SEASIDE
2pm blog






– SHINee – Scar
2pm blog






– Super Junior – Carnival
2pm blog






– TVXQ – 12시34분(Nothing Better)
2pm blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: