BoyBand Tachyon

https://tslandwb.files.wordpress.com/2009/02/1178223041_tachyon02.jpg


boyband di atas tuch namanya Tachyon. denger-denger mereka udah debut sekitar tahun 2007. tapi mbok ya belum kedengeran namanya. guw juga tau Tachyon sekitar 3 minggu yang lalu. ceritanya sih guw gak sengaja liat video yang isinya gambar-gambar Boyband korea gitu, dan ternyata munculah boyband bernama Tachyon yang masih asing banget. oiya, mereka pernah futu bareng Yoochun oppa dan Jaejoong oppa (DBSK) saat itu rambut Yoochun oppa masih cepak banget.
pas tau Tachyon guw nanya ma temen” guw cuma satu orang yang tau. yang lain??? eeeeeh, katanya pada kagak tau. bahkan ada yang nanya “emang ada ya???” nah loo..
guw aja nanya dia lagi yang nanya balik…….T.T

Tachyon tu terdiri dari 3 orang personil yang namanya Son Ho Jun, Jung Jung Gyun (suami guw), Kang Dae Gyu. mereka baru ngeluarin album single mereka..guw paling demen lagu mereka yang judulnya Feel Your Breeze…
lagu ini (menurut guw) ceria banget. bahkan tiap hari guw dengerin.. apalgi mvnya itu di rumah pohon gitu..duuuhh, mereka imut-imut banget….

itu mv mereka..

sekarang marilah kita kenalan sama masing-masing personel…

leader

leader




















Son Ho Jun(leader):
1. Year Born: 1984
2. Family Members: Father, Mother and an Older Brother
3. Area: JunRaDo, KwangJoo
4. Height: 181cm
5. Birthday: June 27th (Solar Calender)
6. Hobbies: Computer Games
7. Specialty: Composing Lyrics
8. Song that you like: Sweet Ballads
9. What you like: Perfume, Dog(s), Hat and Accessories
10. Close Celebrities: DBSG Friends, Go Ah Ra, Baek Hyun, Yoo Min Ho, Kim Isak and Yook Hye Seung (Sugar)
11. Star in which you want to resemble: Choi Soo Jong
12. Next Aim: Not to lose my intentions and to show all my effort
13. Last words to fans: I Love You~<3!

si manis Jerry (sbutan untuk guw...n.n)

si manis Jerry (sbutan untuk guw...n.n)




















Jung Jung Gyun (lead vocal):
1. Year Born: 1987
2. Family Relationship: Parents, Younger Brother, 2 Dogs
3.Area: DaeGoo
4. Height: 180cm
5. Birthday: November 27th
6. Hobbies: Song Writing, Piano and Listening to Music
7. Specialties: Song Writing, Piano and Listening to Music
8. Songs that you Like: Jessica’s “Good-Bye” and Celin Dion’s “My Heart Will Go On”
9. What you Like: Perfume, Bags and Jeans
10. Close Celebrity: SS501’s Kim Hyung Joon
11. Star in which you want to resemble: K2
12. Next aim: Inform the world on cool music (Translation is a bit off)
13. Lastly to the fans: To be in a relationship where truth can be exchanged

cool juga..

cool juga..




















Kang Dae Gyu(rap):
1. Year Born: 1986
2. Family Member: Parents
3. Area: Seoul
4. Height: 181 cm
5. Birthday: September 5th
6. Hobbies: Imitations, Listening to Music and Fashion Styling
7. Specialties: Rap Making, Rap, Choreography and Dance
8. Genre of Songe Liked: Hip Hop and R&B
9. What you Like: PSP, Clothes, Hat and collecting Shoes
10. Close Celebrities: Battle (TaeHwa), Big Bang (SeungRi), Brown Eyed Girls (KaIn)
11. Star in which you want to resemble: Usher and Jay-Z
12. Next Aim: Work crazy hard and to get familiar by the masses [fans (in a way)] tin order to be a singer
13. Last Words to Fnas: Please stand by! I will be the best singer.

ini album single yang baru mereka keluarin…
01 . Girl Talk
02 . Feel Your Breeze
03 . 아니면
04 . Feel Your Breeze (Instrumental)
05 . 아니면 (Instrumental)

semoga mereka cepat dikenal di indonesia khususnya yang pecinta Korea…n.n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: